Segueix-nos
Operació d'ulls a Andorra

Oblida't d'ulleres i lents de contacte! Corregeig la teva miopia, hipermetropia i astigmatisme amb la millor tecnologia làser d'Andorra


VallmedicVision Andorra és un centre de referència per a la cirurgia ocular tant per la seva tecnologia, la més avançada actualment, com pel seu equip de professionals liderats pel Dr. Hanneken, especialista alemany amb una dilatada trajectòria com a cirurgià refractiu.
 

Visió perfecte sense ulleres


A VallmedicVision es corregeixen tots els defectes refractius (miopia, hipermetropia i astigmatisme) mitjançant els dos millors làsers del mercat:

- Femtosegon Intralase 150Khz: utilitzat en el primer pas de la cirurgia FemtoLasik, aquest làser realitza el flap corneal d'una manera precisa i segura reemplaçant el bisturí manual tradicional.

- Excimer Schwind Amaris 1050Hz: el làser més ràpid i segur del món ja que corregeix una diòptria en tan sols 1.3 segons.
La cirurgia FemtoLasik és ràpida ja que només es necessiten 10 minuts per ull. En unes hores estaràs gaudint d'una visió perfecta sense ulleres.

Busski s'encarrega de la teva estada perquè tot et sigui més fàcil


Imagina't descobrir Andorra amb els teus propis ulls! A Busski organitzem tota la teva estada perquè estiguis còmode, tranquil o tranquil·la i només pensis en relaxar-te i aprofitar per fer una mica de turisme. Ens encarreguem de buscar-te un hotel, organitzar-te visites, sortides, moments de relaxació, etc. Tú manes!


Ara bé, si el que no vols és perdre un dia de vacances o de treball, oferim la possibilitat de corregir el teu defecte refractiu durant el cap de setmana.
 

Bye bye ulleres i lents de contacte en un cap de setmana


Ara pots oblidar-te de les teves ulleres i lents de contacte en un cap de setmana. Mitjançant cirurgia làser (FemtoLasik), corregim la teva miopia, hipermetropia i astigmatisme.
 
Et proposem fer la intervenció el cap de setmana amb la següent agenda:
 
*Divendres (fins a les 17h) Proves LASIK
*Dissabte (matí) Intervenció LASIK en tots dos ulls
*Diumenge (al matí) Post operatori LASIK
 
* Consultar disponibilitat del cap de setmana.

Diumenge després del control postoperatori podràs tornar a casa teva i començar la setmana gaudint d'una nova vida amb una visió perfecta sense ulleres.
 
La cirurgia FemtoLasik és la combinació de dos làsers - femtosegon INTRALASE 150khz i Excimer Schwind Amaris 1050Hz -. Es tracta d'una cirurgia ràpida, segura i suau.

Busski s'encarrega de la teva estada...  també el cap de setmana


Si decideixes operar-te durant el cap de setmana has de saber que des de Busski ens encarreguem de l'allotjament, activitats, excursions, etc. En definitiva, tot allò que necessites per tenir una estada agradable mentre t'operes. Per cert, si vens acompanyat també ens encarreguem d'organitzar la seva estada. Imagina't passar unes minivacances a Andorra, sense perdre cap dia de treball, i tornar amb la vista operada.
 
Per a més informació, reserves, etc. Enviar un mail a info@busskiandorra.com.
Cercador
País Tipus
Carcassonne
Visitarem la citée cada dimarts.
Barcelona
Viatja cada divendres.
Partit al Camp Nou
Et portem al Camp Nou a veure el F.C. Barcelona.


Av. Príncep Benlloch, 26 · Baixos AD500 - Andorra la Vella - Principat d'Andorra
T. +376 817766 · F. +376 863707 · E-mail: info@busskiandorra.com